B  E  R  N  I  G  O 

Blijf voorop met AI en IM

Referenties

Klanten/opdrachten

Onze kennis en ervaring is opgebouwd in verschillende industrieën en de opdrachten zijn uitgevoerd voor zeer verschillende ondernemingen. Omdat veel opdrachten zijn gerealiseerd voor de oprichting van Bernigo en in opdracht van voormalige werkgevers, volstaan we hier met het noemen van de verschillende industrieën: Finance, Insurance, Manufacturing, Telecom, Transport, Oil/Gas, Food, Healthcare.

In een persoonlijk gesprek kunnen we dieper ingaan op de voor u interessante referenties.

Klik voor mijn LinkedIn


Opdrachtgevers 

ML6   

ML6 is een team van Machine Learning experts welk een drijvende kracht is achter uw operational efficiency en waarde creatie door middel van zelflerende systemen. ML6 doet dit al sinds 2013. ML6 gelooft sterk in de uniekheid van haar systemen door sterk de nadruk te leggen op top research, innovativiteit, het cultiveren van talent en het toepassen van research in de praktijk.

Bernigo helpt ML6 door middel van sales management en business development.

Klik voor ML6


PBBS

PBBS Beveiliging is een specialist in installatie, reparatie, advies en onderhoud van inbraak-detectiesystemen, camerasystemen en intercomsystemen. PBBS is gevestigd in Breda. Met 30 jaar ervaring in installatie en service van alarmsystemen heeft PBBS altijd de passende oplossing voor u. Als professioneel installateur specialiseert PBBS zich uitsluitend in inbraakbeveiliging, camerasystemen en intercom-installaties, zodat de focus volledig op beveiligen ligt.

Bernigo helpt PBBS door middel van advies en ondersteuning gericht op de vele groeimogelijkheden/kansen die er momenteel in de beveiligingsmarkt zijn en de organisatie die hiervoor nodig is.

Klik voor PBBS

 

E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn