B  E  R  N  I  G  O 

Blijf voorop met AI en IM

Welkom op de website  van BERNIGO


 Na een zwakke start in 2024 is de verwachting voor de economische groei bijgesteld en de prognose is een krappe 1% groei. Dit betekent dat uitdagingen blijven! En daarbij help ik u graag:

  • als interim sales manager of director;
  • door middel van coaching aangaande sales en business development;
  • met advies voor sales en sales proces verbeteringen en het gebruik van nieuwe technologieën daarbij.

 

De doorbraak in het afgelopen decennium op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en met name de recente ontwikkelingen binnen het deelgebied Machine Learning, de ontwikkeling van Natural Language Programming en de meer volwassenheid van Robotics bieden u een toenemend aantal kansen om uw onderneming te verbeteren.

Een groeiende aantal business/use cases is vertaald in AI applicaties die een oplossing bieden voor een gevraagd probleem of uitdaging. 

Heeft u wel eens stilgestaan bij de volgende vragen?

  • Hoe kan onze organisatie AI gebruiken om een competitief voordeel te halen, te differentiëren of toekomstige situaties te voorspellen?
  • Zou een AI applicatie een voordeel kunnen bieden aan onze organisatie? 
  • Zo ja, hoe consistent is dit met onze ondernemingsstrategie, en wat hopen we te bereiken met het gebruik ervan? 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

25-09-2020

ML6 gunt opdracht aan Bernigo

In de afgelopen weken waren Bernigo en ML6 al druk in gesprek over een samenwerking. Deze week zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen. ML6, welke onlangs is verkozen tot meest innovatieve bedrijf van 2020 in België, vraagt Bernigo om sales management en business development taken op zich te gaan nemen. 1 oktober 2020 is de officiële start.Terug naar overzicht


 


E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn